Over

Middenin het mooie centrum van Den Haag huisvest de jongste locatie van de Foodhallen. Tot vorig jaar kon je in het gezellige hofje terecht om te shoppen, maar tegenwoordig halen foodies hier hun hart op. Zo kan je in de Foodhallen terecht voor 12 verschillende keukens, een ruim aanbod aan speciaal bier en een wijn/gin-tonic bar.


De wereld rond in 1 dag
Het interieur van de Haagse vestiging van Foodhallen is geïnspireerd op de gezellige Zuid-Europese pleinen. Neem plaats op de op Spaanse pleinen geïnspireerde trappen en waan je even op vakantie. De 12 foodstands met elk hun eigen specialiteit en identiteit maken dit vakantiegevoel compleet! Zo richt DimDimSum zich op de Chinese tak van streetfood en het in Amsterdam befaamde Renato’s verkoopt de lekkerste pasta’s en pizza’s. Bij Bar Pêche kan je terecht voor oesters, pulpo en andere parels uit de zee. Een goede burger kan tegenwoordig niet ontbreken. De mannen en vrouwen van Smokey Goodness delen hun liefde voor BBQ via stoere burgers. Tot slot brengt Vietstreet een stukje Vietnam naar Den Haag. Naast hun locaties op Herengracht en Gedempte Gracht, bereiden ze de traditionele gerechten nu ook in de Haagsche Bluf.

Thirsty? We’ve got you covered!
Het maakt niet uit of je van bier, wijn, koffie of (alcoholvrije) cocktails houdt: Foodhallen heeft aan iedereen gedacht! Zo kan je terecht bij de twee verschillende bars. De één gespecialiseerd in lokaal en internationaal craft beer, de ander in wijn en gin-tonics. Pluspunt: het huisbier, de Haagsche Bluf, is gebrouwen in samenwerking met de Haagse Helden van Kompaan. Er is gekozen voor een heerlijk frisse Pale Ale waar menig bierliefhebber blij van wordt. Verdwaald in het ruime aanbod? Het barpersoneel helpt je graag met het maken van een keuze.

Beats & Bites
Lekker eten? Check! Lekker drinken? Check! Gezellige sfeer? Check! De Haagse Huis-DJ’s maken er met regelmaat een feestje van! Met onder andere Beats&Bites en Terrace Hangouts brengt Foodhallen eten, drinken en een goede vibe samen. In de zomer verandert het terras in de Haagsche Bluf in een klein tropisch paradijs, terwijl het in de winter binnen gezellig wordt gemaakt.

Maandag 12.00 - 23.30

Dinsdag 12.00 - 23.30

Woensdag 12.00 - 23.30

Donderdag 12.00 - 23.30

Vrijdag 12.00 - 01.00

Zaterdag 12.00 - 01.00

Zondag 12.00 - 23.30

Video
Geen beoordelingen

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Volg ons
More from this employer
JuiceBrothers
juli 22, 2020
&Other Stories
juli 22, 2020
Jewelz
maart 26, 2020
COS
maart 26, 2020