Over ons

Welkom in de Haagsche Bluf

Midden in het centrum van Den Haag bevindt zich winkel- en uitgaansgebied de “Haagsche Bluf”. Men vindt hier een unieke combinatie van gezellige restaurants, boetiekjes, sportschool en schoonheidssalon, juwelier en een heus Boutique Hotel.

 

De Haagsche Bluf heeft een groot binnenplein met een gloed nieuw boetiek hotel en heerlijke terrassen waar je voor ontbijt tot diner kunt kiezen diverse restaurants zoals Foodhallen met 12 internationale keukens onder een dak, Loetje uit Amsterdam met hun fameuze biefstukken maar ook Scallywags met bekende homemade Engelse specialiteiten. Richting de Dagelijkse Groenmarkt kom je natuurlijk Grand Cafe Haagsche Bluf met een riant dakterras en het Blufje tegen.

 

De Haagse Bluf kenmerkt zich door licht, ruimte, lucht en gezelligheid met haar botsende architectuurstijlen waar historische en nieuwe materialen uit de hele wereld zijn verwerkt tot één geheel. Diverse winkels en speciaalzaken op het gebied van kleding, interieur en beauty zijn gevestigd in prachtige historische panden met replica gevels, gekopieerd van monumentale panden uit Den Haag en Delft.

De Haagsche Bluf bevindt zich op een kleine loopafstand van het Noordeinde, de Grote Markt en het Buitenhof. Het L-vormige plein is te betreden vanuit de Dagelijkse Groenmarkt, Venestraat, Nieuwstraat en de Vlamingstraat. Het is een uniek en inspirerend stukje binnenstad door de botsende architectuurstijlen in combinatie met de verzamelde kunst vanuit de hele wereld.

Het grote Bluf plein

Waar de winkelstraten, sfeervolle terrassen, fraaie architectuur en kunstvoorwerpen samenkomen.

Bijzondere nieuwkomers

De Foodhallen, Loetje en The Collector Hotel zijn de drie grote nieuwkomers op het Bluf plein.

In het hart van Den Haag

Tussen de Dagelijkse Groenmarkt, de Vlamingstraat, de Venestraat en de Nieuwstraat bevindt zich de Haagsche Bluf.